ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


"Για όλους εμάς στην COSMOS ALUMINIUM το περιβάλλον δεν είναι προϊόν προς εκμετάλλευση, είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο που οφείλουμε να παραδώσουμε ατόφιο στις επόμενες γενιές. Προσπαθούμε κάθε μας δραστηριότητα να σχεδιάζεται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανακύκλωση και την ελάχιστη δυνατή εκπομπή ρύπων."

Έχουμε πάθος με το περιβάλλον και την προστασία του. Δημιουργήσαμε ένα εργοστάσιο απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον γιατί μέσα σε αυτό ζούμε και δημιουργούμε και γιατί το ίδιο θέλουμε να κάνουν και τα παιδιά μας. Πιστεύουμε στην αειφόρο ανάπτυξη. Ακολουθούμε διαδικασίες που αποτρέπουν τη μόλυνση της ατμόσφαιρας καθώς και την άσκοπη εκπομπή ρύπων. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο τοπικό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον.

Τα παραπάνω τα αποδεικνύουμε και εμπράκτως προσπαθώντας να μην είναι απλά δηλώσεις αλλά στάση ζωής. Μέσα σε ένα χρόνο η COSMOS ALUMINIUM επένδυσε πολύτιμα κεφάλαια για την προστασία του περιβάλλοντος. Το σκραπ που προκύπτει από την παραγωγική διαδικασία συλλέγεται και αποστέλλεται για ανακύκλωση, με ποσοστό απώλειας λιγότερο του 2%, ενώ όλο το χαρτί που χρησιμοποιούμε στην συσκευασία των προϊόντων και στα γραφεία προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Πιστοί στη φιλοσοφία μας ακολουθούμε το πρότυπο ISO 14001:2004 και έχουμε πιστοποιήσει σύμφωνα με αυτό όλες μας τις διεργασίες, ολοκληρώνοντας ένα σύστημα περιβαλλοντολογικής διαχείρισης, που μας βοηθάει να πάμε ένα βήμα μπροστά στην διαχείριση των περιβαλλοντολογικών μας πόρων, ενώ απαιτούμε και από τους συνεργάτες μας αντίστοιχη περιβαλλοντική ευαισθησία.

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

products-ce
bmtrada9001:2015
products-loyds
Marine
bmtrada
14001:2015
bmtrada
18001:2007
bmtrada
50001
intertek

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International