ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ"Για την COSMOS ALUMINIUM η ασφάλεια και η υγεία είναι ο πρωτεύων στόχος των διαδικασιών μας και η βάση των επιχειρηματικών μας πλάνων. Το ανθρώπινο δυναμικό μας δεν είναι απλά ένα ακόμη μέρος της παραγωγικής αλυσίδας, αλλά η κινητήριος δύναμη για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας."

H τεχνολογική υπεροχή του εξοπλισμού της εταιρίας μας, μάς ωθεί να είμαστε και εμείς αντάξιοι του, άρτια εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αλουμινίου. Έχουμε αναπτύξει και ακολουθούμε ένα σύστημα συνεχούς βελτίωσης και εκπαίδευσης μέσω διαφόρων σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για όλο το προσωπικό. Έτσι μπορούμε και αντλούμε τα μέγιστα από την τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα εξελισσόμαστε και εμείς μαζί.

Είμαστε το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κεφάλαιο στην επιχείρησή μας, γι' αυτό επενδύουμε όχι μόνο στην συνεχή και πολύπλευρη εκπαίδευσή μας , αλλά επίσης στην ασφάλεια και υγιεινή του χώρου στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά.

Είναι πάγια πεποίθηση μας ότι μέσα από ένα καθαρό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον παράγονται και άριστα προϊόντα.

Η ασφάλεια στον εργασιακό χώρο δεν είναι μόνο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας, αλλά και μέρος των καθημερινών ελεγχόμενων διαδικασιών μας, οι οποίες προβλέπονται και πιστοποιούνται κατά το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

products-ce
bmtrada9001:2015
products-loyds
Marine
bmtrada
14001:2015
bmtrada
18001:2007
bmtrada
50001
intertek

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International