ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


 

Πιστεύουμε στην εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας και στη συνεχή εξέλιξη, και γι' αυτό επενδύσαμε πολύ χρόνο και πολύτιμα κεφάλαια στην εύρεση και απόκτηση των τελειότερων μηχανημάτων διέλασης, μεταφοράς και αποθήκευσης αλουμινίου. Οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Λειτουργούμε σε πλήρη ανάπτυξη 2 γραμμές διέλασης που μας προσδίδουν παραγωγική δυνατότητα πολύ μεγαλύτερη των αντίστοιχων υφιστάμενων παραγωγικών μονάδων και μπορούμε να διαχειριστούμε κράματα αλουμινίου σχεδόν όλων των τύπων (ακόμα και ειδικών). Για την ελαχιστοποίηση των νεκρών χρόνων στην παραγωγή και των περιθωρίων λάθους, επενδύσαμε σε μία ρομποτικής τεχνολογίας αποθήκη μήτρων χωρητικότητας άνω των 6000 μητρών και σε ένα αυτόματο σύστημα διακίνησης και τοποθέτησης μητρών προς παραγωγή.

Το τμήμα συσκευασίας της COSMOS αριθμεί 4 υπερσύγχρονες γραμμές συσκευασίας οι οποίες προσφέρουν περισσότερες από 10 τύπους συσκευασίας καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση συσκευασίας προκύψει. Η αποθήκη μας είναι μία κλειστού τύπου αποθήκη όπου ένα πλήρως ανεπτυγμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών (W.M.S.) ελέγχει με ρομπότ όλη τη διαδικασία αποθήκευσης των προφίλ.

Τέλος η φόρτωση των προφίλ στα φορτηγά γίνεται αυτόματα, με την βοήθεια ενός πρότυπου υπέρ-εξελιγμενου ρομποτικού συστήματος. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας επιτυγχάνεται σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής μας διαδικασίας μέχρι τον τελικό αποδέκτη.

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

Σχετικα με την COSMOS ALUMINIUM

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο. icap-sm-bw

 

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International