Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ


 

Ιδρύσαμε την Cosmos Aluminium το καλοκαίρι του 2007 διακρίνοντας την ανάγκη της παγκόσμιας αγοράς αλουμινίου για ποιοτικές υπηρεσίες.

Η παραγωγή προφίλ αλουμινίου ξεκίνησε στο τέλος του καλοκαιριού του 2008.

Είμαστε καινούργιοι αλλά τα συσσωρευμένα αποθέματα εμπειρίας μας είναι πολύτιμα. Η ανώτατη διοίκηση της εταιρίας προέρχεται από μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές εταιρίες διέλασης αλουμινίου στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο, ενώ παράλληλα όλα τα στελέχη μας είναι άριστοι γνώστες των τεχνικών διέλασης και της αγοράς αλουμινίου.

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο.

 

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

Σχετικα με την COSMOS ALUMINIUM

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο. icap-sm-bw

 

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International