ΑΞΙΕΣΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η ποιότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες είναι μέρος της κουλτούρας μας και αδιαπραγμάτευτη συνθήκη για όλους τους συνεργάτες μας. Η παραμετροποίηση της, αποτελεί το μονόδρομο για την διασφάλιση της.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ: Καινοτομούμε συνεχώς στον χώρο του αλουμινίου υιοθετώντας τελευταίες τεχνολογίες παραγωγής, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και απολαμβάνουμε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες, ενδυναμώνοντας παράλληλα την εταιρική μας εικόνα.

OΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ: Χαράζουμε το μέλλον μας μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ένα περιβάλλον ανθρωποκεντρικό, προάγοντας την πρωτοβουλία, την ηθική και την ισότητα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Για την COSMOS ALUMINIUM η ασφάλεια και η υγεία είναι ο πρωτεύων στόχος των διαδικασιών μας και η βάση των επιχειρηματικών μας πλάνων. Το ανθρώπινο δυναμικό μας δεν είναι απλά ένα ακόμη μέρος της παραγωγικής αλυσίδας, αλλά η κινητήριος δύναμη για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Για όλους εμάς στην COSMOS ALUMINIUM το περιβάλλον δεν είναι προϊόν προς εκμετάλλευση, είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο που οφείλουμε να παραδώσουμε ατόφιο στις επόμενες γενιές. Προσπαθούμε κάθε μας δραστηριότητα να σχεδιάζεται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανακύκλωση και την ελάχιστη δυνατή εκπομπή ρύπων.

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

Σχετικα με την COSMOS ALUMINIUM

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο. icap-sm-bw

 

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International