Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 για την COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, πρόεδρος του Δ.Σ. , Ιωάννης Καντώνιας, αντιπρόεδρος και Θεόδωρος Καντώνιας Διευθ. Σύμβουλος ανακηρύχθηκαν νικητές στην επιμέρους κατηγορία του «Διεθνώς Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» και θα διεκδικήσουν την τιμητική διάκριση του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς 2017» σε εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρία COSMOS ALUMINIUM και συγκεκριμένα τα μέλη της διοίκησης Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού της EY «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2017» για την τιμητική αυτή διάκριση.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους 128 εργαζομένους της για την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια να πετυχαίνουν τους στόχους της εταιρίας αλλά κυρίως για την αγαστή συνεργασία τους.

Η ευθύνη που πηγάζει από αυτή την αναγνώριση θα είναι κινητήριος μοχλός για την μελλοντική επίτευξη νέων διακρίσεων για την COSMOS ALUMINIUM.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. της COSMOS ALUMINIUM A.E.

 

ey-lhs-eoy-pr

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού της EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Read more...

It is our pleasure to announce that Intertek has presented Cosmos Aluminium with the Workplace Conditions Assessment (WCA) Achievement Award.

This achievement award pays tribute to firms who have been successful in the following areas: labor, wages, health and safety, management system and environment.

WCA has emerged as a powerful tool for evaluating, benchmarking and continuously improving supplier workplace conditions.

We would also like to thank Intertek for its kind cooperation during the audit process.

intertek

Read more...

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

Σχετικα με την COSMOS ALUMINIUM

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο. icap-sm-bw

 

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International