Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 24η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της διαχρονικότητας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.

 

Με Βραβείο ΚΟΥΡΟΣ 2018 τιμήθηκε ο Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθ. Σύμβουλος της Cosmos Aluminium για την ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΙΒΟ.


Οι βραβευθέντες αναδείχθηκαν μεταξύ εκατοντάδων εταιρειών με την υποστήριξη της εταιρείας συμβούλων KPMG.


Ο κ. Καντώνιας κατά την παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε την επιτροπή για την επιλογή τους και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά τιμητικό να βραβεύεσαι από ανθρώπους που γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες και τα ίδια προβλήματα στην αγορά ενώ παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο αυτό στο προσωπικό της εταιρίας για την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά, στους συνεργάτες της επιχείρησης για την μακροχρόνια υποστήριξη αλλά και στην οικογένειά του για την υπομονή και συμπαράσταση. Επίσης ανέφερε ότι οι πωλήσεις το 2017 ήταν σχεδόν €80 εκ. από τα οποία το 90% προέρχεται από εξαγωγές ενώ για το 2018 προβλέπεται να ξεπεράσουν τα €105 εκ. Οι νέες επενδύσεις θα προσφέρουν 60% επιπλέον προϊόν προς εκμετάλλευση.


DSC 3216

DSC 2949

Read more...

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 για την COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, πρόεδρος του Δ.Σ. , Ιωάννης Καντώνιας, αντιπρόεδρος και Θεόδωρος Καντώνιας Διευθ. Σύμβουλος ανακηρύχθηκαν νικητές στην επιμέρους κατηγορία του «Διεθνώς Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» και θα διεκδικήσουν την τιμητική διάκριση του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς 2017» σε εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρία COSMOS ALUMINIUM και συγκεκριμένα τα μέλη της διοίκησης Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού της EY «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2017» για την τιμητική αυτή διάκριση.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους 128 εργαζομένους της για την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια να πετυχαίνουν τους στόχους της εταιρίας αλλά κυρίως για την αγαστή συνεργασία τους.

Η ευθύνη που πηγάζει από αυτή την αναγνώριση θα είναι κινητήριος μοχλός για την μελλοντική επίτευξη νέων διακρίσεων για την COSMOS ALUMINIUM.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. της COSMOS ALUMINIUM A.E.

 

ey-lhs-eoy-pr

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού της EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Read more...

Επικοινωνια

COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.
ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Τηλ.+30 2410 567567
Fax +30 2410 567510
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τα προιοντα μας

Κατάλογος Προϊόντων Standard προφίλ Προφίλ βάσει σχεδίου

Σχετικα με την COSMOS ALUMINIUM

Με κριτήριο την ποιότητα του τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρία μας κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εταιρίες του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη και πρώτη στον Ελλαδικό χώρο. icap-sm-bw

 

 

linked-in-1 Βρείτε μας επίσης Created by ITBIZ International